Authentiek Mozambique

Bazaruto snorkel tours

De Bazaruto archipel kent voor snorkelaars vele mooie plekken om het rijke onderwaterleven te aanschouwen. Vaar samen met de duikers op de boot mee naar de Bazaruto archipel om de dag op de eilanden en in het water te spenderen. Tijdens de boottochten van circa 40 minuten worden geregeld dolfijnen langs de boot gezien. Ook leven hier wilde flamingo's die hier zo'n 10 maanden per jaar in grote getalen aanwezig zijn. De Bazaruto snorkeltoer is een volle dag genieten van al het moois dat deze plek te bieden heeft.

De Bazaruto Archipel is misschien wel een van de mooiste plekjes op Mozambique, en prachtig te zien vanuit de lucht!
Tijdens de Bazaruto tour bent u een hele dag erop uit, gaat u op de mooiste plekken snorkelen en luncht u op de eilanden.
Het is niet ongewoon om tijdens de overtocht met de boot te worden vergezeld door dolfijnen.
Snorkelend op de riffen van de archipel komt u een grote variatie aan rifvissen en koraal tegen. Werkelijk grandioos!
Loop tijdens of na de lunch even de duinen op om van het fraaie uitzicht te genieten

Voor de snorkelaars worden aparte plekken uitgezocht om te water te gaan, zodat zowel de duikers als de snorkelaars ieder een optimale plek hebben om rond te kijken. De langgerekte riffen van o.a. 2 Mile Reef bieden een ideale beschutting tegen grote golven waardoor het voor snorkelaars pirma vertoeven is. De riffen barsten van de kleurige vissen en het meeste onderwaterleven is vanaf de oppervlakte goed te zien. Neem wel voldoende zonbescherming mee en eventueel kleding om verbranding in felle Afrikaanse zon te voorkomen.